zoek bedrijven op provincie

MVO Communicatiebureau

MVO Communicatiebureau is onderdeel van MVO Bedrijvengids. Samen helpen wij u als ondernemer met het verbeteren van uw MVO imago zowel intern (personeel) als extern (klant). Want heldere en doelgerichte communicatie versterkt de marktpositie van uw bedrijf, organisatie of instelling. Wij helpen u uw MVO visie en doelstellingen te vertalen naar uw personeel waardoor zij uw ambassadeurs worden. En zorgen er voor dat (potentiele) klanten en partners weten dat u Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.

 
MVO een manier van ondernemen
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integrale visie op de gehele bedrijfsvoering voor nu en voor in de toekomst. Waarbij bedrijven en organisaties waarde creëert op economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) gebied.

Bedrijven en organisaties streven naar duurzaamheid in elk bedrijfsproces. Zo wordt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging gemaakt tussen verschillende interne en externe stakeholders. Dit zijn medewerkers, bestuursleden, aandeelhouders, klanten, leveranciers, investeerders, omwonenden maar ook de maatschappij en het milieu.

MVO loont
Door de stijgende vraag naar duurzame producten en diensten draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen bij aan het vergroten van uw USP, winst, productiviteit en groei.

MVO quickscan
MVO Communicatiebureau adviseert bedrijven, instellingen en overheden bij het opzetten/verbeteren van een duurzame bedrijfsvoering. Dit doen wij door het afnemen van een MVO quickscan. Waarna wij aan de hand van deze uitkomsten samen met u uw People, Profit en Planet duurzaamheiddoelstellingen vaststellen.

MVO productketen
Consumenten houden zich steeds meer bezig met de manier waarop een product of dienst tot stand komt. Daarom spelen de maatschappelijke normen en waarden van bedrijven en organisaties een grote rol. Wij helpen u bij het maken en introduceren van een MVO productketen.

MVO is een cyclisch proces
MVO is een doorlopend proces en heeft geen eindbestemming. MVO doelstellingen veranderen afhankelijk van de bedrijfsgrootte, sector, bedrijfsstrategie en cultuur van de onderneming. Door op een strategische manier een te balans vinden tussen de 3 P’s: People, Profit, Planet kiezen klanten bewust voor uw bedrijf, instelling of organisatie.

Voor meer informatie MVO Communicatiebureau , stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op 06-4849 4757.

 
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.