MVO Communicatiebureau, Bolsward
zoek bedrijven op provincie

MVO Communicatiebureau


Tel: 06-48494757
KvK nr.: 51844729
Email: directie@mvocommunicatiebureau.nl
Internet: www.mvocommunicatiebureau.nl

MVO Communicatiebureau
Voor het vergroten van uw MVO imago en het vaststellen van uw MVO doelstellingen

Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want MVO versterkt de marktpositie en draagt bij aan een gezonde economie en samenleving.

MVO loont
Door de stijgende vraag naar duurzame producten en diensten draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen bij aan het vergroten van uw USP, winst, productiviteit en groei.

MVO quickscan
Wij adviseren bedrijven, instellingen en overheden bij het opzetten/verbeteren van een duurzame bedrijfsvoering. Dit doen we door het afnemen van een MVO quickscan. Waarna we aan de hand van deze uitkomsten samen met u realiseerbare duurzaamheiddoelstellingen vaststellen.

MVO productieketen
Consumenten houden zich steeds meer bezig met de manier waarop een product of dienst tot stand komt. Daarom spelen de maatschappelijke normen en waarden van bedrijven, organisaties en instellingen een grote rol. Wij helpen u bij het maken en introduceren van een productketen.

MVO communicatie
Als bedrijf, organisatie en instelling bent u trots op uw behaalde MVO doelsteliingen. En dat wilt u vertellen aan uw klanten, toeleveranciers en diverse stakeholders. Wij helpen u bij de interne MVO communicatie binnen uw bedrijf en bij de externe communicatie naar uw klanten, toeleveranciers en stakeholders.  
terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.