ChainWorks, Arnhem
zoek bedrijven op provincie

ChainWorks


contactpersoon: Dhr. Raymond Sweers
Vlamoven 34
6826 TN  Arnhem
Tel: 085-4016541
KvK nr.: 59743557
Email: info@chainworks.nl
Internet: www.chainworks.nl

www.facebook.com/chainworksnl
twitter.com/chainworks
www.linkedin.com/company/chainworks

Er zijn steeds meer argumenten en stimuleringen vanuit de overheid om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Veel bedrijven, sectoren en regionale initiatieven hebben daarom de intentie om mensen met een arbeidsbeperking een kans te geven in het bedrijfsleven. Daarnaast is er binnen organisaties vaak de behoefte om medewerkers breder of juist gespecialiseerder inzetbaar te maken, maar zijn er niet de tijd en middelen aanwezig om dit te realiseren.

ChainWorks vormt de schakel tussen deze bedrijven, sectoren en regionale initiatieven en alle andere partijen die bijdragen aan een effectieve en efficiënte doorstroom binnen de organisatie en instroom van mensen met een arbeidsbeperking in hun nieuwe baan.

Met ChainWorks als uw partner profiteert u van één aanspreekpunt voor alle diensten rondom bedrijfsopleidingen, de creatie van banen en de selectie, opleiding en integratie van mensen met een arbeidsbeperking. Een innovatieve, integrale en interdisciplinaire aanpak. Zo kunt u zich weer bezighouden met uw core business.


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.