InPrintMatter BV, Heteren
zoek bedrijven op provincie

InPrintMatter BV


contactpersoon: Dhr. Bjorn
Drielse Rijndijk 21
6666 LL  Heteren
Tel: 084-8310401
KvK nr.: 59220899
Email: info@inprintmatter.nl
Internet: www.inprintmatter.nl

www.facebook.com/Inprintmatter
InPrintmatterNL


InPrintMatter biedt u en uw klant complete ontzorging met full service project management, inclusief logistiek en optionele montage.

Garantie dat uw visuals en blow ups onbeschadigd en op tijd op de juiste locatie en op de juist manier is geleverd. Door een secure logistieke voorbereiding worden onaangename verrassingen voorkomen . Montage op alle locaties door ervaren en vakkundig montageteam. Wij zorgen voor de logistiek en installatie van onder meer banners, blow ups en visuals voor evenementen, aluminium frames voor XL prints, steiger- en geveldoeken, beursballonnen PVC, standbouw, eyecatchers voor beurzen en aankleding van festivals en concertpodia. Posters printen?

Een foto afdrukken op canvas? Displays of Blow Ups maken voor tentoonstellingen of beurzen? InPrintMatter produceert prachtige groot-formaat XL prints op elk denkbaar formaat. Hiervoor gebruiken wij state of the art professionele groot-formaat inkjetprinters. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Als partner en koploper in het nieuwste trendrapport van MVO Nederland hebben wij hergebruik en sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Meer info hierover op MVO Nederland

Wij maken van oude spandoeken reclamebanners, reclamedoeken of vlaggendoek, unieke, handgemaakte, duurzame en praktische tassen , mappen etuis en overige denkbare accessoires tegen een eerlijke prijs.

InPrintMatter geeft deze spandoek prints een tweede leven: duurzaam én milieuvriendelijk.Bestaande reclamebanieren en spandoeken worden grondstoffen voor een nieuw product. MVO zoals het bedoeld is

terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.