WORKING WELL, Training & Advies op de werkplek, Oegstgeest
zoek bedrijven op provincie

WORKING WELL, Training & Advies op de werkplek


contactpersoon: Dhr. Maurice Duivenvoorde
Lange Voort 14
2341KA  Oegstgeest
Tel: 071-5145867
KvK nr.: 28104199
Email: info@workingwell.nl
Internet: www.workingwell.nl

Working Well: gezond en prettig werken.

Working Well biedt u advies en oplossingen voor de medewerkers en de werkomgeving die écht goed werken. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Elke dag weer, in de dagelijkse praktijk van uw bedrijf of organisatie. Beter functioneren, voorkomen van fysieke klachten, terugdringing van ziekteverzuim en oplossingen in het kader van de wettelijke vereisten.

Working Well denkt met u mee. Meer resultaat met bedrijfsfysiotherapie: Als sparring partner adviseert Working Well u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Fysieke en mentale klachten kunnen een werkproces flink frustreren. Grijp tijdig in. Vaak is er meer mogelijk dan op het eerste gezicht misschien lijkt. Ook kan er met een kleine aanpassing al veel resultaat geboekt worden. Met een gedragsverandering, of het aanleren van een gunstige werkhouding. Liefst preventief, want voorkomen is beter dan genezen. Deskundig en persoonlijk.

Working Well heeft jarenlange ervaring en deskundigheid in het begeleiden op de werkplek zelf. En bij ondersteuning van werkgevers bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Ook voor advies voor effectieve werkhervatting na verzuim, preventiemaatregelen of ergonomische aanpassing op de werkplek bent u bij Working Well aan het juiste adres.

Working Well maakt goed werken mogelijk!


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.