Greentimes B.V., Amstelveen
zoek bedrijven op provincie

Greentimes B.V.


contactpersoon: Dhr. Wieger Toering
Laan van Kronenburg 14
1183 AS  Amstelveen
Tel: +31 20 2103067
KvK nr.: 50173618
Email: info@greentimes.nl
Internet: www.greentimes.nl

Greentimes brengt duurzaamheid naar de werkvloer

En dit doen wij met Greentimes dashboards. Hiermee wordt duurzaam gedrag gestimuleerd én worden kosten bespaard.

Greentimes geeft medewerkers inzicht in hun bijdrage aan een beter milieu en lagere kosten voor de organisatie.Greentimes geeft inzicht, maar geeft ook aan iedere deelnemer tips & tricks om de gestelde doelen te bereiken.

De uitdaging is papier besparen door minder te printen. Papier besparen, dus ook bomen besparen, en tegelijk ook minder (print)kosten maken. Op die manier wordt verspilling voorkomen, en eigenlijk het is nog leuk ook! 

Het Greentimes Printing Programma bestaat uit het Greentimes Printing Dashboard en het specifiek op de klant afgestemde Greentimes Communicatie Pakket. Samen vormt dit een belangrijk instrument voor Greentimes. Het printing dashboard geeft alle medewerkers elke maand op individueel niveau inzicht in hun printgedrag. Met het communicatie pakket worden medewerkers intensiever geholpen bewuster en duurzamer te printen door de aanvoer van relevante doelgerichte informatie. Op deze wijze zijn veel organisaties al groener en goedkoper gaan werken.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.