Baantraject, Utrecht
zoek bedrijven op provincie

Baantraject


contactpersoon: Dhr. Bruma
Amsterdamsestraatweg 634
3555HX  Utrecht
Tel: 030-8509561
KvK nr.: kvk30201131
Email: carlos@baantraject.nl
Internet: www.baantraject.nl

Wij werken voor werknemers en werkgevers in Utrecht en daarbuiten. Doen dit in opdracht van werkgevers, de gemeente, het UWV of van jou. Vaak ben je al zelf de opdrachtgever, mogelijk door het persoonsgebonden budget, zoals de Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO). We streven naar plaatsingen die voor langere tijd en beide partijen het beste zijn.eau Baantraject in Utrecht

Baantraject verzorgt de re-integratie voor werkzoekenden in de regio Utrecht. We begeleiden cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk, ondersteunen, geven coaching en helpen wanneer de cliënt weer aan de slag is. Ook bieden wij Outplacement, 2e spoor, Sociale Activering en dagbesteding.

Wij werken voor werknemers en werkgevers in Utrecht en daarbuiten. Wij doen dit in opdracht van werkgevers, de gemeente, het UWV of van de cliënt zelf. Vaak ben je al zelf de opdrachtgever, mogelijk door het persoonsgebonden budget, zoals de Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO). We streven naar plaatsingen die voor langere tijd en beide partijen het beste zijn.


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.