Natuurkampeerterrein Thyencamp, Hooghalen
zoek bedrijven op provincie

Natuurkampeerterrein Thyencamp


contactpersoon: Mevr. Loes van Weert
Laaghalerveen 23
9414VH  Hooghalen
Tel: 0593-592330
KvK nr.: 65048326
Email: info@thyencamp.nl
Internet: www.thyencamp.nl

www.facebook.com/ThyencampNatuurkampeerterrein Thyencamp is een duurzaam klimaatneutraal kampeerterrein. We maken gebruik van 28 zonnepanelen, twee zonneboilers en het regenwater wordt opgevangen voor het spoelen van de toiletten. Het wc-papier is van gerecycled papier en in de keuze voor schoonmaakmiddelen houden we volop rekeningen met de natuur en het milieu. Voor GreenKey voldoet camping Thyencamp aan de gouden norm.

Het kampeerterrein heeft ruime plaatsen tussen fruitbomen en bessenstruiken. Aan de randen is er vrij uitzicht op de landerijen van Laaghalerveen. Op het gehele terrein is een goede wifi verbinding. Naast tent- en caravanplaatsen staan er ook twee blokhutten op het terrein met eigen zonnecellen, die gehuurd kunnen worden. Er is een apart camperveld. Iedereen die te voet of op de fiets aankomt met een tentje krijgt 10% korting. Mensen die met de trein komen kunnen van het station gehaald worden.

De boerderij heeft comfortabel en schoon sanitair en er is een recreatieruimte waar gezamenlijke activiteiten gedaan kunnen worden maar waar je ook een boek voor je zelf kunt lezen. We verkopen appelsap van appels uit de eigen boomgaard, biologische fairtrade koffie en thee, bier, wijn, rosé en ijs.

In de directe omgeving liggen de natuurgebieden het Hijkerveld, Diependal, de Haar, het Witterveld en de Baggelhuizerplas. Vanaf de camping zijn mooie fietstochtjes te maken naar het Fochteloërveen, Dwingeloo en de bossen van Hooghalen. In de nabije omgeving zijn ook een aantal bezienswaardigheden waaronder herinneringskamp Westerbork.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.