Instituut voor Veiligheid & Milieu, Coevorden
zoek bedrijven op provincie

Instituut voor Veiligheid & Milieu


contactpersoon: Dhr. Gerrit Leenders
Monierweg 4
7741KT  Coevorden
Tel: 088-1663000
KvK nr.: 04036987
Email: info@werkveilig.nl
Internet: www.werkveilig.nl

www.facebook.com/werkveilig
www.twitter.com/werk_veilig
www.linkedin.com/company/ivm-instituut-voor-veiligheid-en-milieu

HET INSTITUUT VOOR VEILIGHEID EN MILIEU

Werk en veiligheid. Daar sta je niet op elk moment bij stil. Wij wel. Werken en veiligheid gaan voor ons hand in hand. Wij maken van veiligheid een zekerheid.
 
Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening, crisismanagement en QHSE Recruitment stellen wij mensen voorop. Zorgeloos werken in een betrouwbare omgeving. Dat is waar het ons om gaat. Al meer dan 25 jaar geven wij invulling aan het veiligheidsbewustzijn en -beleid binnen bedrijfsleven en overheid. IVM helpt organisaties en hun medewerkers veiliger werken. Zo leert men passend handelen in noodsituaties en worden ongevallen voorkomen. Veiligheid maak je immers samen.

DE SCHAKEL IN VEILIGHEID
Investeren in kennis zien wij als de basis voor veiligheid. Daarom werken wij vanuit educatie en innovatie. Voorop- en vooruitlopen door onze kennis continu te verrijken, te vernieuwen en te delen. Zo is actuele en parate kennis een garantie. Op ieder moment. Wij stemmen onze dienstverlening af op elke specifieke vraag en situatie. Kwaliteit op maat dus. Met IVM als deskundige en betrouwbare partner voor advies, training, opleiding en detachering is een veilige werkomgeving gewaarborgd. Zowel vandaag als morgen.
 
Meer dan 100 professionals en een uitgebreid netwerk van freelance medewerkers staan samen garant voor een altijd passend aanbod. Of het nu gaat om een risico inventarisatie of een praktische BHV training. Vanuit één van onze trainingscentra in het land of mobiele trainingsunits voor een incompany training.
 
IVM De schakel tussen kennen en kunnenterug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.