Active Health Group, Rotterdam
zoek bedrijven op provincie

Active Health Group


contactpersoon: Dhr. R.C. van der Drift
Folkert Elsinastraat 38
3067 NW  Rotterdam
Tel: 088-2866055
Fax: 088-2666050
KvK nr.: 24371860
Email: rens@arboactive.nl
Internet: www.activehealthgroup.nl

www.facebook.com/arboactive/

www.linkedin.com/company/active-health-group-ahg-

De Active Health Group en haar bedrijven zijn actief op het gebied van gezondheid. De dienstverlening richt zich daarbij op vier pijlers: verzuimmanagement, gezondheidsmanagement, publieke gezondheidszorg en overige gezondheidsproducten & diensten.

Daarbij is sociale en maatschappelijke betrokkenheid integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het is volledig ingebed in zowel onze bedrijfscultuur, als in ons handelen We richten ons erop om (groepen van) individuen een goede gezondheid en geluk te geven en te laten behouden. Middels het geven van inzicht streven we naar een positieve beweging waarbij bewustwording van eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement voor gezondheid/welzijn centraal staat.

MVO is voor de Active Health Group een manier van ondernemen. Wij gaan voor continuïteit en een gezond bedrijfsresultaat en houden rekening met mens en milieu. Als bedrijf is de Active Health Group van oudsher maatschappelijk betrokken.

De focus ligt niet op de korte termijn winst maar op duurzaam rendement. Wij besteden extra aandacht aan gezondheid en veiligheid van onze mensen, milieu, emissiereductie en integriteit. Wij innoveren om efficiënter, veiliger, schoner en gezonder te werken en ontwikkelen onze kennis van diensten en processen continu.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2022 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.