Pure Jute B.V., Cromvoirt
zoek bedrijven op provincie

Pure Jute B.V.


contactpersoon: Mevr. Desiree Rasenberg
St Lambertusstraat 92
5266AH  Cromvoirt
Tel: 0628584339
KvK nr.: 62029703
Email: info@purejute.com
Internet: www.purejute.com/

www.facebook.com/Pure-Jute-245248878864358/
twitter.com/PureJute
nl.linkedin.com/in/desiree-rasenberg-89734811

 Be Pure Be NaturalPure Jute®: een eigen merk, een eigen designcentrum, een nieuwe kijk op een echte, eerlijke en duurzame toekomst!

Pure Jute ontwikkelt en creëert nieuwe kwaliteitsproducten van gecertificeerde jute, juco & biologisch katoen.

Ontwikkel nu samen met ons jouw product op maat en geef jouw shop, event of campagne een natuurlijke boost en pure uitstraling.

Pure Jute is importeur en groothandel voor bedrijven, instellingen en de overheid.

Door de zeer grote ervaring leveren wij pure kwaliteitsproducten voor u op maat gemaakt: het perfecte alternatief voor plastic.

Heb je interesse in een kleine oplage? Neem ook dan contact met ons op voor de mogelijkheden.Innovatie en social business

Onze producten van jute, juco en biologische katoen worden klimaat neutraal geproduceerd en met de grootste zorg ontwikkeld voor speciale innovatieve toepassingen . Pure Jute staat voor een echte eerlijke prijs met de beste certificeringen. Bij Pure Jute vinden wij dat échte handel gaat over aandacht voor de gehele keten. Dit straalt door in onze manier van werken, zowel richting onze klanten als naar alle medewerkers die bij de productie zijn betrokken. Daarnaast herinvesteert Pure Jute via de 2getherforNature Foundation in duurzame projecten, waarbij armoede bestrijding, biologische landbouw en climate change de hoofdrol spelen. Hiermee dragen we bij aan de 17 Global Goals of Sustainable Development opgesteld door United Nations.

De klant draagt direct bij aan een mooiere en sterkere wereld. Voor meer informatie: www.2getherfornature.com


Familiebedrijf

Pure Jute® is opgericht in 2010 door Désirée Rasenberg en samen met haar vier dochters runt ze het familiebedrijf. Désirée wilde twee dingen: een betere toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden én een schonere aarde. Daarom besloot ze beide werelden met elkaar te verbinden: 2getherforNature.


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.