Van Munster Recyclers BV, HEESCH
zoek bedrijven op provincie

Van Munster Recyclers BV


contactpersoon: Dhr. Ronald te Selle
Zoggelsestraat 7
5384 LL  HEESCH
Tel: 0412-451695
KvK nr.: 17225100
Email: rtselle@vanmunster.com
Internet: www.vanmunster.com

business.facebook.com/VanMunsterRecyclers
twitter.com/LangLeveAfval
www.linkedin.com/company/van-munster-recyclers-bv

Een organisatie optimaal laten renderen door veel minder milieudruk en veel meer financieel voordeel. Is dat een aspect waar u waarde aan hecht in uw bedrijf?

Alle activiteiten van Van Munster Recyclers staan in het teken van hergebruik en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een transparante totaaloplossing voor uw afvalmanagement met àl uw afvalstromen zoals oud papier en karton, metalen, kunststoffen en hout bent u hier op de goede plek.

Het reduceren van milieudruk en het opwaarderen van uw rendement uit afval staat bij ons hoog aangeschreven. Hoe vaker restmaterialen opnieuw worden gebruikt, hoe langer de levensduur. De manier waarop wij uw afvalstromen verwerken, zorgt ervoor dat u verzekerd bent van duurzaam ondernemerschap.

Met behulp van de innovatieve Duurzaamheidsscan en de gratis app kunt u uw groene ondernemerschap verder uitbreiden en MVO kansen realiseren binnen uw bedrijf! Als u hierbij zorgvuldig en succesvol bijgestaan wil worden, staan Van Munster Recyclers en Search Consultancy voor u klaar.

Bent u zich bewust van de beveiliging van uw bedrijfsinformatie? De gevolgen van het in verkeerde handen raken van informatie kan voor uw organisatie verstrekkende en zeer schadelijke gevolgen hebben! Maar hoe realiseert u veilig documentbeheer? Met REISSWOLF® bent u verzekerd van een discrete en zorgvuldige vernietiging van archieven, vertrouwelijke gegevens en ander gevoelig materiaal.


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.