FIRA Sustainability, NIJMEGEN
zoek bedrijven op provincie

FIRA Sustainability


contactpersoon: Dhr. Lex de Bruijn
Postbus 615
6500 AP  NIJMEGEN
Tel: 088-0047700
KvK nr.: 50378023
Email: info@fira.nl
Internet: www.fira.nl


twitter.com/FIRA_CSR
www.linkedin.com/company/fira_2

FIRA Platform
FIRA koppelt ondernemingen die duurzaam inkopen aan potentiële duurzame leveranciers. Leveranciers vullen hun duurzaamheidsprestaties online in. Inkopers bekijken de prestaties online en kiezen de meest geschikte leveranciers, gemakkelijk en effectief. Duurzaamheidsprestaties van de leveranciers worden beoordeeld door FIRA experts en begrijpelijk weergegeven voor inkopers.

Versnelling duurzaamheid gekoppeld aan zakelijkheid
In onze visie ligt de sleutel tot een duurzamere wereld bij het bedrijfsleven. De keuzes die grote bedrijven maken, hebben ingrijpende gevolgen voor de maatschappij. Maar zij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het oplossen van alle maatschappelijk problemen. Duurzaamheid gekoppeld aan zakelijkheid, daar ligt de kans tot versnelling. Door duurzame initiatieven van kopers, leveranciers en andere stakeholders te verbinden, ontstaat een ketting die duurzaamheid als een succesvolle business case stimuleert. Samenwerking in de context van duurzaamheid leidt tot shared value. Zo kunnen we het verschil maken én onze welvaart behouden.

FIRA maakt duurzaamheid bespreekbaar
FIRA is dé MVO-kennismakelaar en biedt zekerheid in duurzaamheid. FIRA zorgt dat ondernemers gemakkelijker duurzame keuzes kunnen maken die aansluiten bij hun bedrijfsstrategie. Door onze onafhankelijk positie bieden we uw klanten en stakeholders de zekerheid dat uw strategie en prestaties betrouwbaar zijn.

FIRA Platform voor inkopers
Het FIRA Platform helpt uw inkooporganisatie bij duurzaam inkopen. FIRA waardeert de duurzame prestaties en processen van leveranciers. Kennis waarmee uw onderneming strategische keuzes kan maken om de ambities waar te maken. Als MVO-kennismakelaar helpen we u de leveranciers te selecteren die uw duurzaamheidsdoelstelling onderschrijven en versterken. Het FIRA Platform ontsluit deze informatie in een online databestand. Overzichtelijk, vergelijkbaar en vooral ook betrouwbaar, want FIRA controleert de gegevens van leveranciers. Dat biedt zekerheid.

FIRA Platform voor leveranciers
Klanten hechten steeds meer waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). Als leveranciers bepaalt u zelf uw profiel en de MVO-prestaties die u wilt delen met uw klanten. Het FIRA platform bevordert ketentransparantie. En maakt MVO- prestaties van uw leveranciers inzichtelijk en begrijpelijk. FIRA schrijft geen maatregelen voor die uw organisatie moet uitvoeren. Uw klanten kunnen online gegevens bekijken in het FIRA Platform.
terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2019 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.