Zalsman Kampen, Kampen
zoek bedrijven op provincie

Zalsman Kampen


contactpersoon: Dhr. G de Vries
Gidlerstraat 1 38
8263AH  Kampen
Tel: 0383869966
KvK nr.: 54341256
Email: gerwin@zalsmankampen.nl
Internet: www.zalsmankampen.nl/

www.facebook.com/zalsmankampen/
@Imapct_S_Media


Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen).

Het bedrijf is per 1 Januari 2012 gestart en gehuisvest in het pand van IMpact, de drukkerij heeft een unit die volledig is aangepast aan de moderne werkomgeving, het is o.a. rolstoelvriendelijk en verwarming vindt plaats met aardwarmte.

Drukkerij
In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 26 mensen, die om wat voor reden dan ook, een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en allen gedetacheerd zijn bij Zalsman Kampen. Daarnaast zijn er ook 14 mensen werkzaam vanuit de reguliere arbeidsmarkt. Verder is er een nauwe samenwerking met Zalsman in Zwolle en de overige afdelingen binnen de IMpact om samen orders te verwerken.

MVO
Veel bedrijven en gemeenten die geïnteresseerd zijn in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen weten ons te vinden. Ons bedrijf produceert volledig CO-2 neutraal drukwerk.We hebben onze carbon footprint laten berekenen en planten bossen aan op Sumatra om deze CO-2 uitstoot 100% te compenseren.Meer informatie daarover is te vinden op onze website. Om de uitstoot te reduceren leveren we alle pakketjes in de regio af met een 100% elektrische auto en worden er bij Zalsman Zwolle 8 elektrische auto ingezet voor woon-, werkverkeer.

Opzoek naar nieuwe klanten
Om het bestaansrecht van onze drukkerij en werkgelegenheid van onze mensen te kunnen waarborgen zijn we op zoek naar nieuwe klanten! Zoals stichtingen en organisatie´s die raakvlak hebben met onze doelgroep of bewust kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.Voor onze dienstverlening en aanvullende informatie kunt u vinden op www.zalsmankampen.nl


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.