Verbos Business Development BV, Naaldwijk
zoek bedrijven op provincie

Verbos Business Development BV


contactpersoon: Mevr. Petra van der Hout
Postbus 6
2670 AA  Naaldwijk
Tel: +31 6 228 54 723
KvK nr.: 27254971
Email: phs@verbos.nl
Internet: www.verbos.nl

(Internationaal) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen = (I)MVO

Verbos is actief op het gebied van (I)MVO. Verbos is úw partner waar het gaat om het ontwikkelen van uw (I)MVO-strategie, IMVO-planning en IMVO-implementatie. Verbos heeft voornamelijk kennis, ervaring én een groot netwerk in de sectoren land- en tuinbouw, inclusief de daarbij behorende handelsketen. Verbos adviseert u bij het opstellen van uw (I)MVO beleid en bij het implementeren ervan. Daarnaast kunnen wij ook naar financiering zoeken voor uw maatschappelijk verantwoord (duurzaam) bedrijf of project.

Verbos weet uit ervaring dat ondernemers soms de bomen in het spreekwoordelijke IMVO-bos niet meer zien en niet weten hoe te beginnen met het voeren van een (I)MVO-bedrijfsvoering. Verbos begrijpt dat als geen ander en adviseert ondernemers dan ook vaak om stap voor stap een duurzame bedrijfsvoering in te voeren, c.q. uit te breiden. Onder onze klantenkring bevinden zich veel klanten, die een (extra) stap willen zetten in hun bedrijfsvoering, om het bedrijf op een bepaald vlak te verduurzamen. Als voorbeeld noemen wij een Nederlandse importeur van fruit, wat afkomstig is uit een ontwikkelingsland. Het bedrijf wil in de keten investeren en dat ook op een maatschappelijk verantwoorde manier doen, bijvoorbeeld door zich te verdiepen in lokale arbeidsomstandigheden (en daarin verbetering aan wil brengen), door te kijken naar de mogelijkheden om het product op een duurzamere manier te telen of om het transport te verduurzamen. Verbos adviseert u in dit proces van bedrijfsontwikkeling en denkt op een praktische manier met u mee.

De eigenaar van Verbos, Aart van den Bos, is een ondernemer en participeert in verschillende maatschappelijk verantwoorde bedrijven (in Nederland en wereldwijd). Daarom is Verbos geen standaard-adviesbureau: Verbos kijkt vanuit een ondernemersmentaliteit met u mee naar de mogelijkheden van de (strategische) ontwikkeling van uw bedrijf (en eventuele financiering). Dat is de meerwaarde van Verbos! Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.