Outfit Company Wear circulaire bedrijfskleding: Circuwear by Outfit, Gorinchem
zoek bedrijven op provincie

Outfit Company Wear circulaire bedrijfskleding: Circuwear by Outfit


contactpersoon: Dhr. R. Dupuis
Weide 28
4206 CJ  Gorinchem
Tel: 0183-634377
Fax: 0183-660389
KvK nr.: 11050936
Email: remco@outfit.nl
Internet: www.outfit.nl

www.facebook.com/Outfit-company-wear-120594161409724/fref=ts
twitter.com/Outfit_Company
www.linkedin.com/company/2830874trk=tyah&trkInfo=clickedVertical3Acompany2CclickedEntityId3A28308742Cidx3A2-1-22CtarId3A14599231891842Ctas3Aoutfit20comp

Een leverancier van bedrijfskleding die uw bedrijfskleding, nadat deze is afgedragen, weer van u terugneemt en vervolgens (de grondstof in) de kleding inzet voor hergebruik.

Outfit Company Wear doet het!

Met het circulaire label voor bedrijfskleding Circuwear by Outfit maakt Outfit de laatste stap in de totale ontzorging van haar klanten, door niet alleen bedrijfskleding te léveren maar deze nadat de kleding is afgedragen ook weer retour te nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de (grondstof in de) kleding wordt ingezet voor hergebruik.

Het assortiment omvat o.a. polo’s, t-shirts, sweaters, broeken, vesten en (soft shell) jassen van gerenommeerde merken.Circuwear by Outfit koppelt de full-service van Outfit aan de duurzaamheid van Circuwear en vormt hiermee een unieke combinatie op de Nederlandse markt voor bedrijfskleding.

Outfit beschikt o.a. over een eigen druk- en borduurservice, een eigen ontwerpafdeling, een klantportal, een wasservice, een ruime keuze in merken en een volledige showroom.

Circulaire bedrijfskleding is voor veel bedrijven een nieuwe en volgende stap in hun MVO/duurzaamheidsbeleid. Om de keuze voor circulaire bedrijfskleding, alsmede het totale MVO-beleid, daarbij zowel intern (eigen medewerkers) als extern maximaal te kunnen uitdragen, kiezen veel bedrijven ervoor het Circuwear beeldmerk op de bedrijfskleding te bedrukken/borduren.

Namens Outfit willen wij graag in gesprek komen met organisaties die ervoor open staan om anders over bedrijfskleding te gaan denken en hiermee een voorbeeld willen zijn voor anderen. Bedrijven die vanaf nu ook bedrijfskleding onderdeel willen laten zijn van hun MVO-beleid en de stap naar aanschaf-verbruik-hergebruik willen maken: voor deze en volgende generatie(s).

We believe, we can change!


terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.