Pathema B.V., Goirle
zoek bedrijven op provincie

Pathema B.V.


contactpersoon: Dhr. Mark Boeren
Ralph Bunchestraat 19
5051 KW  Goirle
Tel: +31 6 42304164
KvK nr.: 57830703
Email: office@pathema.nl
Internet: www.pathema.nl/

www.facebook.com/Pathemask=reviews&ref=hl
twitter.com/pathema
www.linkedin.com/company/3319858trk=tyah

Waterbehandeling van morgen

Pathema BV is gevestigd in Goirle en is een innovatief dynamisch bedrijf dat actief is met engineering van duurzame waterbehandeling technologie en product-ontwikkeling. Onze producten zijn zowel te koop als te huur.

Het betreft veelal maatwerk, gebaseerd op de wensen en technische eisen van klant en installatie. Onze producten onderscheiden zich door een chemicaliënvrije werking, energie- en waterbesparingen en garanderen duurzaam investeren. Onze producten worden geïmplementeerd daar waar koel-, proces-, afval-, oppervlakte- en ketelwater systemen van toepassing zijn.

Pathema BV heeft de ambitie duurzame technologie te leveren aan de industrie & maatschappij. De motivatie is om de waterschaarste terug te dringen in harmonie met het milieu en financieel rendementvol. Water is een schaars goed, het is daarom onze gezamenlijke verplichting hier verantwoord mee om te gaan.

Missie

Pathema BV Innovatief met Water - is een engineering groothandel die innovatie in haar DNA heeft. Een MKB familiebedrijf dat voort komt uit een ondernemerstraditie die decennia teruggaat in de Brabantse geschiedenis. De klant centraal stellen en meedenken in de constant veranderende omgeving van watertoepassingen. Kwaliteit & duurzaamheid, constante vernieuwing, in harmonie met het milieu en financieel rendement voor de eindgebruiker typeren onze handelswijze.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.