S-Line Products BV, Hem
zoek bedrijven op provincie

S-Line Products BV


contactpersoon: Mevr. Hamerling
Elbaweg 38B
1607 MP  Hem
Tel: 0228-544588
Fax: 0228-544204
KvK nr.: 50524984
Email: info@s-lineproducts.nl
Internet: www.s-lineproducts.nl

www.facebook.com/S-Line-Products-BV-716643248350484/ 
S-Line Products B.V.: een beter milieu maken we samen

S-Line Products B.V. is de vakgroothandel in reinigingssystemen en disposables en bied een veelzijdig assortiment met een duurzame visie. Ons grote productaanbod biedt een keuze uit diverse segmenten als reinigingsmiddelen en -machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, dispensers, afvalbenodigdheden en disposables. Daarnaast is het aanbod van artikelen zeer breed georiënteerd qua merken. Naast onze private-label lijn is er keuze uit diverse A-merken waaronder Tana Werner & Mertz, Duni Benelux B.V., Bolsius, Greenspeed, Vileda, Fimap, Numatic machines, Euro Products, Vendor, Diversey en Ecolab.

Wij bedienen niet alleen schoonmaakbedrijven en bedrijven uit de horeca- en cateringsector, maar ook andere facilitaire diensten van onder meer kantoren, sport- en recreatiecentra en scholen.

Wij merken dat steeds meer bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen waarde hechten aan milieuvriendelijke en verantwoord gemaakte producten. Vandaar dat wij onze klanten een op maat gemaakt advies bieden waarbij de nadruk ligt op maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. De ecologische producten van onze leveranciers zijn minder belastend voor mens en milieu dan kwalitatief vergelijkbare producten, op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria die zijn vastgelegd in ecolabels als het Europees Ecolabel en de FSC.

Voor ons behelst deze duurzaamheid dat al onze artikelen worden geproduceerd met een zo beperkt mogelijke negatieve invloed op het milieu en de samenleving. Alleen deze manier van ondernemen is wat ons betreft toekomstgericht.

Middels de samenwerking met ‘groene’ leveranciers als Tana Werner & Mertz, Duni Benelux, Greenspeed en Euro Products voldoen wij aan de richtlijnen en normen die het milieu ondersteunen.

Wij adviseren, met een zeer ervaren team, vele partijen op het gebied van duurzaam ondernemen op ons vakgebied.

Wij hopen dat u hiermee een goede indruk van ons bedrijf S-line Products heeft kunnen krijgen.

Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat.

terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.