VESA Network Solutions, Gouda
zoek bedrijven op provincie

VESA Network Solutions


contactpersoon: Dhr. G.J.J. Spaargaren Sassenburg
Burgemeester van Dijkesingel 68
2809 RD  Gouda
Tel: 0182-231205
KvK nr.: 30181175
Email: info@vesa.nl
Internet: www.vesa.nl

www.facebook.com/ictnetwerkinstallateur/

www.linkedin.com/company/elektrotechnisch-installatiebedrijf-vesa

Wij zijn een solide, zelfstandig en onafhankelijk MVO bedrijf dat al sinds 2002 actief is in de techniek.

Wij begrijpen dat u automatisering en uw netwerk het fundament zijn voor uw bedrijfsvoering. De wereld van de ICT verandert bovendien razendsnel. Wij zijn uw specialist op het gebied van kantoorautomatisering, datanetwerken en internetoplossingen. Verder zijn we geautoriseerd installateur en leverancier van een reeks topmerken. Wij zijn een solide, zelfstandig en onafhankelijk MVO bedrijf dat al sinds 2002 actief is in de ICT branche.

Wij zijn leverancier van deze merken ABB, AMP, APC, Aten, BackupAssist, Belden, Brennenstuhl, Busch Jaeger, Cisco, Conteg, Donné, Draka, Draytek, Dell, Eaton, Gira, Hager, Jung, Kaspersky Lab, Minkels, Motraxx, Netgear, Radiall, Hirschmann, Rehau, Rittal, Routerboard, SyncBack, Synology, Telegärtner, Tyco, Unifi en Zyxel. Samen met onze technology partners gaan wij voor betrouwbare technieken, de juiste producten en de beste condities.

Wij hebben het genoegen om te werken voor een groot aantal klanten, in uiteenlopende branches. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing voor u. Wij zijn succesvol door onderscheidend, creatief en innovatief te zijn in de activiteiten waarop we ons hebben toegelegd. Wij streven naar de hoogst haalbare vorm van tevredenheid voor onze klanten.

Bedrijven hebben er belang bij dat de ICT goed blijft functioneren en storingen te voorkomen. Daarbij is periodiek onderhoud, preventief onderhoud en internet beveiliging van belang. Het tijdig signaleren en oplossen van ICT problemen zorgt tevens voor kostenbesparing. Wij adviseren daarom regelmatig onderhoud, door een onderhoudscontract af te sluiten. Dit biedt uw onderneming de beste ICT-oplossing voor een vast bedrag per maand.

VESA is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn ons bewust van het kostbare bezit, de natuur. Duurzaam ondernemen hoort daar bij. We richten ons nadrukkelijk op het duurzamer maken van onze bedrijfsvoering, onze producten en activiteiten en de ketens van onze leveranciers en onderaannemers. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is verankerd in onze strategie en beleid. Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland.

Ons team bestaat uit gedreven specialisten en technici met relevante productkennis. Bij VESA staat het ontzorgen op de 1e plaats. VESA heeft een praktische, persoonlijke en no-nonsense aanpak waarbij het belang van uw onderneming en de ondernemer centraal staan. Een persoonlijke en open communicatie in begeleiding en advisering is een belangrijke werkwijze in onze dienstverlening.
terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.