GeefeenBoompje.nl, Zwaagdijk -West
zoek bedrijven op provincie

GeefeenBoompje.nl


contactpersoon: Mevr. Ester Slokkers-Kuiper
Klokkeweit 13
1685 PP  Zwaagdijk -West
Tel: 0228-751572
KvK nr.: 24426218
Email: info@geefeenboompje.nl
Internet: www.geefeenboompje.nl

www.facebook.com/Geefeenboompje.nl/
twitter.com/GeefeenBoompje


 GeefeenBoompje.nl…een natuurlijk geschenk

 

Het planten van een boompje wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt is een oude traditie. GeefeenBoompje.nl heeft deze oude traditie in ere hersteld en in een trendy jasje gestoken.

Of het nu gaat om een geboorte-, huwelijks-, verjaardags- of als relatiegeschenk. Voor elke gelegenheid is een boompje geselecteerd met bijbehorende symboliek.  Het boompje van GeefeenBoompje.nl is een origineel, duurzaam en symbolisch relatiegeschenk dat bovendien bijdraagt aan een groenere wereld.

 

Een boompje met een boodschap                                                                          

Een jong boompje is niet zomaar een relatiegeschenk, maar staat symbool voor de ontwikkeling en groei van het leven. Het boompje symboliseert uw boodschap aan relaties, medewerkers of klanten. Elk boomsoort heeft een eigen karakter en symboliek. Samen met u selecteren wij een boompje dat perfect aansluit bij uw bedrijf en/of boodschap.

 

Neem bijvoorbeeld de Ginkgo Biloba (Japanse notenboom) Deze boom heeft een enorme overlevingskracht en staat symbool voor eenheid, hoop, tijdloosheid en een lang leven. De boom is een levende legende. Het is één van de oudste, nog levende boomsoorten op de wereld: 270 miljoen jaar!

 

Boomsoorten

GeefeenBoompje.nl heeft vele boomsoorten in het assortiment zoals: de beuk, de berk, de eik, de spar, diverse fruitboompjes, de olijfboom, de hazelnootboom, magnolia, laurierboom en de sinaasappelboom.

 

GeefeenBoompje.nl verkoopt jonge boompjes vanaf Euro 19,95 per stuk. Geef een boompje als relatiegeschenk  of eindejaarsgeschenk en u geeft:                          


• Een jong boompje van +/- 60 cm met kluit
• Een trendy, milieuvriendelijke geschenkdoos
• Uitleg van de symboliek van het boompje
• Een persoonlijke boodschap + logo
• 50 cent aan goed doel JustDiggIt

 

Bestel uw boompje via de website www.geefeenboompje.nl

 

Cadeaupakketten

Wij bieden u een totaal concept met bedrijfslogo, persoonlijke boodschap, en distributie. De boompjes zijn ook te bestellen als een thematisch cadeaupakket vanaf Euro 42,50 per stuk.

 

Verjaardag service

Speciaal voor bedrijven hebben we de verjaardag service. Superhandig en reuze attent Uw organisatie levert een Excel overzicht met: naam, bezoekadres, datum verjaardag & persoonlijke boodschap. Dit overzicht kan maandelijks per e-mail aangeleverd worden.

 

GeefeenBoompje.nl verzorgt de afhandeling & verzending (uiterlijk 1 dag voor verjaardag aanleveren) Wij zorgen ervoor dat iedereen zijn felicitatieboompje ontvangt. Dit alles voor een all-in prijs.

 
terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.