Groei in Werk , Tilburg
zoek bedrijven op provincie

Groei in Werk


contactpersoon: Dhr. Paul Vissers
Loenense Beek 35
5032 RM  Tilburg
Tel: 06- 139 35 525
KvK nr.: 37122407
Email: info@groeiinwerk.nl
Internet: www.groeiinwerk.nlwww.linkedin.com/in/paul-vissers-groei-in-werk-51490b4/de

Arbeidsmobiliteit, loopbaancoaching, loopbaanvraagstukken, duurzame inzetbaarheid, strategisch loopbaanmanagement.
Opleidingsmanagement, opleidingsadies voor onderwijs & ontwikkelings doeleinden.

Dat zijn de expertise velden van Groei in Werk. Begonnen als arbeidsbemiddelingsbureau in de antroposofische en duurzame sector, heeft Groei in Werk zich in de loop der jaren ontwikkeld tot wat het nu is: een partner die vanuit verschillende rollen kennis en expertise aanbiedt.

Als je het hebt over arbeidsmobiliteit dan maakt opleiding in de breedste zin van het woord hier vaak een onderdeel van uit. Als je het hebt over onderwijs & ontwikkeling heeft dat vaak met mobiliteit in arbeid te maken.

Groei in Werk heeft zich daarbij altijd (sinds 2000) gericht  te werken voor organisaties die werken aan duurzaamheid in alle bedrijfsaspecten.(ecologisch, biologisch, groen e.d)

Groei in Werk wil zich onderscheiden door een uitstekende service.  Dat is eigenlijk niet meer dan normaal. Helpen zoals ikzelf ook graag geholpen zou willen worden: persoonlijke benadering, snel worden teruggebeld of beantwoord, ook buiten kantoortijden, kortom waar je graag zaken mee doet.

Vanuit de visie dat loopbaan en opleiding & ontwikkeling  zeer nauw met elkaar verbonden zijn in de huidige arbeidsmarkt is Groei in Werk mede oprichter en bestuurslid van Onderwijs Cooperatie Nederland en Techniek MBO.
Vanuit haar eigen bedrijfsvoering probeert Groei in Werk zo duurzaam mogelijk te werken.
(groene stroom, zonnepanelen, zo weinig mogelijk papier, zaken doen met organisaties die ook MVO uitgangspunten omarmen, de manier waarop je met elkaar zaken doet, gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen) 
terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.