Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl, Zaltbommel
zoek bedrijven op provincie

Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl


contactpersoon: Dhr. Dick Brandwijk
Bossekamp 7
5301 LZ  Zaltbommel
Tel: 0418561699
KvK nr.: 11019251
Email: info@brandwijk.nl
Internet: www.brandwijkkerstpakketten.nl

www.facebook.com/brandwijk.promoNL/
twitter.com/brandwijk_promo
www.linkedin.com/in/dickbrandwijktrk=hp-identity-name

Brandwijk Kerstpakketten verzorgt al ruim 30 jaar traditionele, persoonlijke en duurzame kerstpakketten.

De Wereld van Brandwijk bestaat uit twee continenten: Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl. Brandwijk Kerstpakketten is drie decennia toonaangevend in kerst- en themapakketten. Promo.nl is gespecialiseerd in relatiegeschenken, promotie- en maatwerk producten.

Brandwijk Kerstpakketten is al ruim tien jaar koploper op het terrein van duurzaamheid. Naast voor ISO 9001, MVO PPP en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in zijn branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Sinds januari 2014 heeft de Brandwijk Groep het certificaat EPPA-zilver (European Promotional Product Association). In Europa is slechts een handvol ondernemingen hiervoor gecertificeerd.

Ook onze producten blinken uit in duurzaamheid. Zowel voor in kerstpakketten als voor relatiegeschenken biedt Brandwijk een groot assortiment duurzame producten. Daarmee kunnen wij de wensen realiseren van veel ondernemingen en organisaties, die steeds vaker kiezen voor milieubesparende thema’s of artikelen.

U bent van harte welkom in 'De Wereld van Brandwijk' om te genieten van creativiteit, kwaliteit en onze gastvrijheid.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.