Amped, Houten
zoek bedrijven op provincie

Amped


contactpersoon: Dhr. Jan-Eric Kwak
Fortweg 9
3992 LX   Houten
Tel: 0642481424
Fax:
KvK nr.: 57282277
Email: kwak@amped.nl
Internet: www.amped.nl

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen Python webapplicaties voor ondernemers en organisaties die hét verschil willen maken met duurzame initiatieven en producten. Wij zijn er voor innovatieve ondernemers, organisaties, bedrijven en start-ups die hét verschil willen maken en zich richten op groei met een nieuw perspectief.

Wij zijn gek op uitdagingen, vraagstukken over duurzaamheid en op ideeën die in eerste instantie onmogelijk lijken. Daar hebben we veel energie voor over en krijgen we veel energie van! Onze naam Amped, slang voor exited en fired up, verwoord daarom exact waar wij voor staan. Wij werken voor diverse opdrachtgevers en zijn de trotse eigenaar van een aantal food gerelateerde bedrijven en initiatieven.

We zijn gevestigd op Fort bij ’t Hemeltje, een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor duurzaamheid en kennisintensieve bedrijven. Met focus op innovatie, nieuwe verdienmodellen, webapplicaties en design werken wij in samengestelde teams. Onze teams bestaan uit de juiste mix van specialisten: business developers, software-engineers, front-end developers, ontwerpers en stagiaires. Wij werken dagelijks met veel energie en plezier samen om samen tot de beste oplossingen te komen.

Heb je een vraag over duurzaamheid of wil je kennismaken? Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking op ons Fort in Houten. We zijn op ons best als je ons in een vroeg stadium betrekt bij de invulling van je duurzame idee of het oplossen van je probleem. Bezoek onze website www.amped.nl voor meer informatie.
terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.