Van der Werff Groep, Alphen aan den Rijn
zoek bedrijven op provincie

Van der Werff Groep


contactpersoon: Mevr. Anouschka Van der Werff
Koperweg 8
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 469 511
KvK nr.: 28092711
Email: info@vanderwerffgroep.nl
Internet: www.vanderwerffgroep.nl/

 Wij verzorgen traditioneel grond-, weg- en waterbouwprojecten, zoals complete binnenstedelijke reconstructies en aanleggen van kademuren. Maar ook voor innovatieve projecten als het plaatsen van snellaadstations, tankstations en de aanleg van sportvelden kun je bij ons terecht.

We zijn betrokken bij de wereld om ons heen. Veiligheid voor de omgeving waarin wij werken en onszelf is het uitgangspunt. Onze werkplaatsen voldoen aan alle veiligheidseisen en we werken zo milieubewust mogelijk. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de omgeving zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden die in de buurt plaatsvinden. Regelmatig verrassen we buurtgenoten met een attentie ter compensatie van de eventuele overlast. Verder zien wij er scherp op toe dat de bouwmaterialen duurzaam zijn en vernietigen wij afval op een verantwoorde manier.

Niet alleen in ons werk staan mens en milieu voorop. Ook in de vorm van sponsoring zijn wij zeer actief. Van culturele tot sociale activiteiten en van instellingen tot stichtingen die extra hulp kunnen gebruiken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit inmiddels in ons DNA.terug naar gevonden bedrijven | opnieuw zoeken
©2021 MVO bedrijvengids. Alle rechten voorbehouden.